ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εντυπωσιακά μέτρα από περίπτερο και καφετέρια παράδοσης καφέ – Πρωτόγνωρες εικόνες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εντυπωσιακά μέτρα από περίπτερο και καφετέρια παράδοσης καφέ – Πρωτόγνωρες εικόνες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αλλάζει πλέον οι ζωή όλων μας και είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχτούμε.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Από το πρωί της Δευτέρας (16/03), τίποτα δεν μοιάζει ίδιο στην κυπριακή κοινωνία.

Συγκεκριμένα σε γνωστό περίπτερο της Λευκωσίας που λειτουργεί και ως καφεκοπτείο (διανομή καφέ) μια κορδέλα μπήκε μπροστά από το ταμείο για να εμποδίζει την κοντινή απόσταση μεταξύ του πελάτη και του υπαλλήλου.

Όσον αφορά στο ταμείο του περιπτέρου όπως θα διαπιστώσετε και στις πιο κάτω φωτογραφίες έχουν τοποθετηθεί ειδικά τζάμια για να εμποδίζουν το κάθε τι που κυκλοφορεί στην ατμόσφαιρα.

Σίγουρα είναι εικόνες πρωτόγνωρες κυρίως για την Κυπριακή κοινωνία αυτές που βλέπουμε αλλά μόνο αν δείξουμε ωριμότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό στις ευάλωτες ομάδες, για καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού θα δούμε αυτή την κατάσταση να υποχωρεί σύντομα.

Δείτε φωτογραφιές: 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE