Εγκλωβισμένοι Κύπριοι εξωτερικού – Μας υπενθυμίζει το άρθρο 14 του συντάγματος ο Μιχ. Παρασκευάς

Εγκλωβισμένοι Κύπριοι εξωτερικού – Μας υπενθυμίζει το άρθρο 14 του συντάγματος ο Μιχ. Παρασκευάς

Τα μέτρα της κυβέρνησης που μεταξύ άλλων κατέστησαν εγκλωβισμένους συμπολίτες μας στο εξωτερικό, είναι ένα από τα κυρίαρχα θέματα συζήτησης σε ό,τι αφορά την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Πάντως, για τον γνωστό δικηγόρο και πολιτικό ακτιβιστή υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Μιχάλη Παρασκευά, τίθεται θέμα συνταγματικού δικαιώματος.

Κάτω από ανάρτηση δημοσιεύματος του ThemaOnline παρέθεσε το άρθρο 14 του Συντάγματος της Κυπριακής Δημοκρατίας: «Ουδενός πολίτου απαγορεύεται η είσοδος εις την Δημοκρατίαν ουδ’ επιτρέπεται η εξορία υφ’ οιασδήποτε περιστάσεις».

Ο κ. Παρασκευάς, διερωτάται ακόμη: «Υπάρχουν κύπριοι που ΔΕΝ είναι φοιτητές και ΔΕΝ έχουν μόνιμο ή προσωρινό τόπο διαμονής. Αυτοί οι άνθρωποι τι ακριβώς να κάνουν;».

Τα σχόλια περισσεύουν και περιττεύουν…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE