ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ: Αναμένονται 8 αφίξεις και 8 αναχωρήσεις

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ: Αναμένονται 8 αφίξεις και 8 αναχωρήσεις

Οκτώ αφίξεις και οκτώ αναχωρήσεις αναμένονται σήμερα στο Αεροδρόμιο Πάφου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ

Πρόκειται για πτήσεις από και προς Μάλτα, Εσθονία, Ελλάδα και Αγλλία.

Οι πλείστες πτήσεις αναμένεται να είναι χωρίς κόσμο.

Ήδη αναχώρησε από το αεροδρόμιο Πάφου πτήση με προορισμό το Λονδίνο και στη συνέχεια έφτασε πτήση με τρεις επιβάτες οι οποίοι υπόκεινται σε σχετικούς ελέγχους .

Όλοι όσοι διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά αποβιβάστηκαν και τέθηκαν σε καραντίνα για περίοδο δύο εβδομάδων, σύμφωνα με τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στις αναχωρήσεις παρατηρείται μεγάλη επιβατική κίνηση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Στον Λευκό Οίκο στρέφονται τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας, όπου τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υποδεχθεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ για μια κρίσιμη συνάντηση με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE