LIKE ONLINE

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν είχε προβλήματα υγείας λέει η αδελφή του 47χρονου που οδηγήθηκε στην εντατική - Η ίδια είναι γιατρός και νόσησε - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν είχε προβλήματα υγείας λέει η αδελφή του 47χρονου που οδηγήθηκε στην εντατική - Η ίδια είναι γιατρός και νόσησε - VIDEO

Η αδελφή του 47χρονου  με κορωνοϊό, που νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Λεμεσού ισχυρίζεται πως ο αδερφός της δεν είχε κανένα απολύτως κανένα πρόβλημα υγείας.

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

Η κ. Ελίνα γιατρός στο επάγγελμα επίσης νόσησε με κορωνοϊό, καθώς της τον μετέδωσε ο 47χρονος αδελφός της μαζί με άλλα  μέλη της οικογένειας τους (9 συγκεκριμένα στον αριθμό).

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Αιχμές» του Omega το μεσημέρι της Τετάρτης (18/03), η ίδια και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της βρίσκονται σε κατ’οικον περιορισμό και δεν τους έχει πλησιάσει κανένας γιατρός να δουν πως είναι η κατάσταση της υγειάς τους.

Σύμφωνα με τις δικές της μαρτυρίες στον άερα της εκπομπής μόνο οι φίλοι τους βρίσκονται στο πλευρό τους και τους αφήνουν φαγητό στην πόρτα.

Η κ. Ελίνα ανέφερε πως η ίδια θέλει να επανεξεταστεί πριν βγεί από την καραντίνα γιατί ως γιατρός θέλει να είναι σίγουρη πως καθάρισε ο οργανισμός της και να μην θέσει σε κίνδυνο την ζωή κανενός.

Επίσης δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ένας φίλος του αδελφού της με τον οποίο ταξίδεψαν μαζί ακόμα δεν έχει εξεταστεί για κορωνοϊό.

Ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει την πόρτα τριών σπιτιών στην οικογένεια της και 9 ατόμων στο σύνολο καθώς οι άλλοι 8  κόλλησαν από τον 47χρονο με τον οποίο ήρθαν σε επαφή.

Προσπάθησε όπως είπε να  επικοινωνήσει με το Yπουργείο Yγείας πάρα πολλές φορές για τα μέτρα που πρέπει να πάρουν, αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top