Την… ΕΙΠΕ στον Πετρίδη ο Κετσπάγια για την πρόταση του για το πρωτάθλημα

Την… ΕΙΠΕ στον Πετρίδη ο Κετσπάγια για την πρόταση του για το πρωτάθλημα

Μιλώντας στην ιστοσελίδα www.lelo.ge ο Γεωργιανός κόουτς της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, απάντησε και στο ερώτημα για το σενάριο εάν διακοπεί τώρα το πρωτάθλημα η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας (σ.σ η Ομόνοια).

Η απάντηση του Τιμούρ Κετσπάγια ήταν η εξής: «Δεν μπορώ να πω πως θα ήταν σωστό. Οι υπόλοιπες ομάδες θα πουν πως είναι άδικο. Εμείς και η Ομόνοια έχουμε τους ίδιους πόντους. Υπάρχουν κάποιοι ‘έξυπνοί’ που λένε πως το πρωτάθλημα πρέπει να ακυρωθεί και ότι θα πάνε στην Ευρώπη οι ομάδες που πήγαν και πέρσι – μιλάμε για εξωφρενικά πράγματα!»

Θυμίζουμε την πρόταση αυτή, για ακύρωση του πρωταθλήματος, έκανε πρόσφατα σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης.

Διαβάστε:

ΠΕΤΡΙΔΗΣ: «Να ακυρωθεί η φετινή σεζόν, αν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί»! – Τι προτείνει για Ομόνοια-Ανόρθωση και ευρωπαϊκά εισιτήρια

Ο Κετσπάγια μίλησε για αλλαγές και μεταγραφές – Τι είπε για τους χαμένους βαθμούς, για Ομόνοια και κορωνοϊό

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

Με το πρώτο φως της μέρας ξεκίνησαν τα εναέρια μέσα την προσπάθεια να περιορίσουν το μέτωπο της φωτιάς που καίει ανεξέλεγκτα στα Μεσοχώρια της Εύβοιας. Οι επίγειες δυνάμεις παρέμειναν όλη τη νύχτα στο σημείο, δίνoντας μάχη με τις φλόγες που απειλούν σπίτια, καλλιέργειες και το φυσικό περιβάλλον.

BEST OF TOTHEMAONLINE