ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι περικοπές ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ και Ζαχίντ…

Οι περικοπές ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ και Ζαχίντ…

Συνέχεια δίδεται από τα Ελλαδικά ΜΜΕ στο κεφάλαιο δανεικοί παίκτες που είναι στον Παναθηναϊκό, με τον έναν εξ αυτών να είναι ο Ζαχίντ από τον ΑΠΟΕΛ, ότι πολύ δύσκολα θα μείνουν στους «τριφυλλοφόρους».

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας (23-03-2020) δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.sdna.gr που μεταφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Livesport αναφέρει τα εξής:

«Οι περικοπές λόγω των οικονομικών συνεπειών του κορωνοϊού ουσιαστικά καθιστούν αδύνατη την παραμονή των τριών δανεικών του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν.
Όλες οι ομάδες θα προσπαθήσουν να βρουν τρόπους να ισοσκελίσουν την ζημιά που θα προκαλέσει στα οικονομικά τους η πανδημία που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη. Έτσι και ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να κληθεί να πουλήσει κάποιον ποδοσφαιριστή με τον Τσάβι Ρόκα να ενεργοποιεί ήδη τις επαφές του.

Επιπλέον, όπως αναφέρει η εφημερίδα Livesport είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός δεν θα διαπραγματευτεί τις ρήτρες των Ζαχίντ, Ανουάρ και Νάγκι των οποίων ο δανεισμός ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Ο μόνος τρόπος να παραμείνει κάποιος εξ΄αυτών στο τριφύλλι και τη νέα σεζόν, είναι με επέκταση δανεισμού».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top