ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πολίτες ζητούν lockdown - Μαζεύουν υπογραφές , έφτασαν τις 25χιλιάδες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πολίτες ζητούν lockdown - Μαζεύουν υπογραφές , έφτασαν τις 25χιλιάδες

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια φόρμα όπου πολίτες υπογράφουν και ζητούν απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το lockdown της Κύπρου πριν βγει η κατάσταση εκτός ελέγχου.

Πριν λίγα χρόνια όλο αυτο το σκηνικό θα θύμιζε υπερβολή ή σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Τα όσα διαδραματίζονται στο Παγκόσμιο με την πανδημία του κορωνοϊου σε συνδιασμό με την "ξεροκεφαλιά" ορισμένων πολιτών, οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης , θέτοντας σε κίνδυνο τον εαυτό τους και ταυτόχρονα τους γύρω τους, έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Ολα τα πιο πάνω ανάγκασαν πολίτες να ζητούν την απαγόρευση της κυκλοφορίας και στην Κύπρο , μετά το διάγγελμα του Ελληνα Πρωθυπουργού και την απαγόρευση της άσκοπης μετακίνησης.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω κυκλοφορεί μια φόρμα-ψήφισμα και καλούνται πολίτες να συμβάλλουν στην προστασία των ευπαθών ομάδων με το αυστηρότερο μέτρο.

Έλενα Τσιακούπη

Διαβάστε τι αναφέρει η συγκεκριμένη φόρμα την οποία μέχρι στιγμής υπόγραψαν πάνω απο 25.000 άτομα: 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top