ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του 58χρονου από τον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. της Cobalt

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του 58χρονου από τον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. της Cobalt

Ο πρώην πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της αεροπορικής εταιρείας Cobalt, Γρηγόρης Διάκος, εξέφρασε ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του 58χρονου πιλότου, ένα από τα τρία θύματα του κορωνοϊού στην Κύπρο.

Ο κ. Διάκος, όπως σημειώνει σε μήνυμά του στο facebook, εκφράζει στήριξη στους οικείους του εκλιπόντα και εκ μέρους των πρώην συναδέλφων της Cobalt.

Με αφορμή την τραγική είδηση στέλνει και μήνυμα στην κυπριακή κοινωνία για να λάβει τα μέτρα προστασίας και περιορισμού, με στόχο να αντιμετωπιστεί ο ιός.

Αυτούσιο το μήνυμα του κ. Διάκου: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια τόσο εμένα όσο και όλων των πρώην συναδέλφων της Cobalt στην οικογένεια του εκλιπόντος 58 χρόνου πρώην συναδέλφου.
Φίλοι μου πρέπει να πάρουμε όλα τα μέτρα που χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση,τον πόλεμο υγείας ,να βοηθήσουμε το Ιατρικό και παρα ιατρικό προσωπικό για να κερδίσουμε τον αγώνα με την δική μας συνεργασία και υπευθυνότητα .Όταν γίνεται μια μάχη δεν χωράει ούτε ο τσαμπουκκας ούτε ο εγωισμός. Υπαρχουν οδηγίες από τους ειδικούς επιστήμονες που πρέπει να ακολουθήσουμε .Ας επιτέλους συμπεριφερθούμε μια φορά σοβαρά για να κερδίσουμε αυτή την μάχη και να περιοριστουμε σπίτι μας Γιατί πρέπει πάντα να θέλουμε απειλή η αστυνόμευση για να συμπεριφερόμαστε λογικά? .Αν συμπεριφερθούμε σωστά αυτή η μάχη θα τελειώσει σύντομα και με τις λιγότερες ανθρώπινες απώλειες.Μενουμε σπίτι ,περιορίζουμε τις κινήσεις μας και τηρούμε τις οδηγίες υγείας είναι τόσο απλό».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top