ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του 58χρονου από τον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. της Cobalt

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του 58χρονου από τον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. της Cobalt

Ο πρώην πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της αεροπορικής εταιρείας Cobalt, Γρηγόρης Διάκος, εξέφρασε ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του 58χρονου πιλότου, ένα από τα τρία θύματα του κορωνοϊού στην Κύπρο.

Ο κ. Διάκος, όπως σημειώνει σε μήνυμά του στο facebook, εκφράζει στήριξη στους οικείους του εκλιπόντα και εκ μέρους των πρώην συναδέλφων της Cobalt.

Με αφορμή την τραγική είδηση στέλνει και μήνυμα στην κυπριακή κοινωνία για να λάβει τα μέτρα προστασίας και περιορισμού, με στόχο να αντιμετωπιστεί ο ιός.

Αυτούσιο το μήνυμα του κ. Διάκου: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια τόσο εμένα όσο και όλων των πρώην συναδέλφων της Cobalt στην οικογένεια του εκλιπόντος 58 χρόνου πρώην συναδέλφου.
Φίλοι μου πρέπει να πάρουμε όλα τα μέτρα που χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση,τον πόλεμο υγείας ,να βοηθήσουμε το Ιατρικό και παρα ιατρικό προσωπικό για να κερδίσουμε τον αγώνα με την δική μας συνεργασία και υπευθυνότητα .Όταν γίνεται μια μάχη δεν χωράει ούτε ο τσαμπουκκας ούτε ο εγωισμός. Υπαρχουν οδηγίες από τους ειδικούς επιστήμονες που πρέπει να ακολουθήσουμε .Ας επιτέλους συμπεριφερθούμε μια φορά σοβαρά για να κερδίσουμε αυτή την μάχη και να περιοριστουμε σπίτι μας Γιατί πρέπει πάντα να θέλουμε απειλή η αστυνόμευση για να συμπεριφερόμαστε λογικά? .Αν συμπεριφερθούμε σωστά αυτή η μάχη θα τελειώσει σύντομα και με τις λιγότερες ανθρώπινες απώλειες.Μενουμε σπίτι ,περιορίζουμε τις κινήσεις μας και τηρούμε τις οδηγίες υγείας είναι τόσο απλό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE