ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε υποχρεωτική καραντίνα σε 11 ξενοδοχεία 1200 άτομα

ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε υποχρεωτική καραντίνα σε 11 ξενοδοχεία 1200 άτομα

Χίλια διακόσια άτομα, τα οποία επαναπατρίστηκαν, εξακολουθούν να παραμένουν σε υποχρεωτική καραντίνα σε έντεκα ξενοδοχεία που έχουν επιστρατευθεί για τον σκοπό αυτό, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Χάρης Λοϊζίδης.

 
Τα ξενοδοχεία αυτά βρίσκονται στα ορεινά θέρετρα, στη Λεμεσό και στη Λάρνακα.
 
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει ο κ. Λοϊζίδης, στα ξενοδοχεία τηρούνται αυστηρά όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προστασίας με την επίβλεψη ανδρών της Αστυνομίας και της Εθνικής Φρουράς.
 
Όπως ανέφερε, οι διαμένοντες σε αυτά τα ξενοδοχεία πειθαρχούν στις οδηγίες που δίνονται, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν κάποια μεμονωμένα περιστατικά ανυπακοής στο αρχικό στάδιο της καραντίνας.
 
Τα άτομα αυτά μένουν στα δωμάτια τους επί 24ωρου βάσεως και το φαγητό τούς διανέμεται έξω από την πόρτα του δωματίου τους.
 
Στα ξενοδοχεία βρίσκονται και λειτουργοί των ιατρικών υπηρεσιών για περίπτωση ανάγκης.
 
Ο ΠΑΣΥΞΕ, είπε ο κ. Λοϊζίδης, διαθέτει κι άλλα ξενοδοχεία που είναι διαθέσιμα για το κράτος, σε όλες τις πόλεις περιλαμβανομένης της ελεύθερης Αμμοχώστου και στην Πάφο.
 
Ξενοδοχεία σε κάθε πόλη και για επαγγελματίες υγείας

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΣΥΞΕ έχει διαθέσει ένα ξενοδοχείο ανά επαρχία ώστε να διαμένουν όσοι επαγγελματίες υγείας επιθυμούν, ύστερα από την εργασία τους στα νοσοκομεία και δεν επιθυμούν να μεταβαίνουν στο σπίτι τους για προληπτικούς λόγους ώστε να μην θέσουν σε κίνδυνο μόλυνσης τους οικείους τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.