Κορωνοϊός: Το εστιατόριο του Μίλικ μαγειρεύει δωρεάν για τους γιατρούς της πόλης!

Κορωνοϊός: Το εστιατόριο του Μίλικ μαγειρεύει δωρεάν για τους γιατρούς της πόλης!

Ο Αρκάντιους Μίλικ της Νάπολι έχει δώσει εντολή στο εστιατόρίο του στην Πολωνία να σιτίζει γιατρούς και νοσηλευτές στην πόλη του, Κατοβίτσε.

Ο Αρκάντιους Μίλικ βρίσκεται στη Νάπολι σε κατ’ οίκον καραντίνα εξαιτίας του κορωνοϊού. Ωστόσο, η σκέψη του βρίσκεται στην πατρίδα του.

Ο επιθετικός της Νάπολι έχει εστιατόριο στη γενέτειρά του το Κατοβίτσε στην Πολωνία. Έχει δώσει εντολή να μαγειρεύεται καθημερινά όσο φαγητό χρειάζεται και να δωρίζεται σε όσους εργάζονται στο υγειονομικό σύστημα της πόλης και παλεύει κόντρα στην πανδημία του Covid-19.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Κορωνοϊός: Το εστιατόριο του Μίλικ μαγειρεύει δωρεάν για τους γιατρούς της πόλης! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE