Εκνευρίστηκε ο Πετρίδης…

Εκνευρίστηκε ο Πετρίδης…

Φαίνεται πως δεν πίστευε αυτά που άκουγε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, κατά την διάρκεια της χθεσινής άτυπης συνέλευσης της ΚΟΠ.

Σε κάποιο σημείο, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας εισηγήθηκε την διεξαγωγή πρωταθλήματος με 14 ομάδες, να διαβαθμίζονται δύο απευθείας, να γίνει ένας όμιλος των οκτώ ομάδων και οι υπόλοιπες έξι να ολοκληρώσουν από τον Μάρτιο τις υποχρεώσεις τους.

Έντονη η αντίδραση του κύριου Πετρίδη, που θεωρεί απαράδεχτο να δώσει 40 αγώνες (!!) μια ομάδα. Η αντίθεση του ΑΠΟΕΛ έφερε και άλλες αντιδράσεις και η εισήγηση είναι λες και δεν ακούστηκε ποτέ.

Σ.Δ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE