ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 1314 τα κρούσματα - 49 οι νεκροί

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 1314 τα κρούσματα - 49 οι νεκροί

Στους 49 φτάνουν οι συνολικοί θάνατοι που έχουν καταγραφεί εξαιτίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, ενώ 82 είναι τα νέα κρούσματα, σύμφωνα με την ενημέρωση του ελληνικού Υπουργείου Υγείας και του αρμόδιου λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα.


Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, οι θάνατοι που καταγράφηκαν την Τρίτη 31/3 είναι 7. Παράλληλα, ο κ. Τσιόδρας σημείωσε ότι τα συνολικά κρούσματα στη χώρα είναι πλέον 1.314.

Εκ των νοσηλευόμενων, οι 85 είναι διασωληνωμένοι, το 57% των οποίων έχουν υποκείμενο νόσημα, ενώ 6 άνθρωποι έχουν εξέλθει από τη ΜΕΘ. Τέλος, κατά την ενημέρωση σημειώθηκε ότι μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα περισσότερα από 17.000 διαγνωστικά τεστ.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

Η αποχώρηση της πρώτης κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης έγινε για προστασία του έργου του, μετά τις δημόσιες υπόνοιες που διατυπώνονται εξαιτίας του επίμαχου βίντεο που δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE