ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 1314 τα κρούσματα - 49 οι νεκροί

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 1314 τα κρούσματα - 49 οι νεκροί

Στους 49 φτάνουν οι συνολικοί θάνατοι που έχουν καταγραφεί εξαιτίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, ενώ 82 είναι τα νέα κρούσματα, σύμφωνα με την ενημέρωση του ελληνικού Υπουργείου Υγείας και του αρμόδιου λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα.


Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, οι θάνατοι που καταγράφηκαν την Τρίτη 31/3 είναι 7. Παράλληλα, ο κ. Τσιόδρας σημείωσε ότι τα συνολικά κρούσματα στη χώρα είναι πλέον 1.314.

Εκ των νοσηλευόμενων, οι 85 είναι διασωληνωμένοι, το 57% των οποίων έχουν υποκείμενο νόσημα, ενώ 6 άνθρωποι έχουν εξέλθει από τη ΜΕΘ. Τέλος, κατά την ενημέρωση σημειώθηκε ότι μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα περισσότερα από 17.000 διαγνωστικά τεστ.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top