ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θα πω του φίλου μου του Χαμπουλλά να πάρει αυτός το πρωτάθλημα, για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και…»

«Θα πω του φίλου μου του Χαμπουλλά να πάρει αυτός το πρωτάθλημα, για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και…»

Με μία σπουδαία κίνηση, η Ανόρθωση έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο, αφού παραχώρησε το Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο στη διάθεση των Αρχών για τη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active ο υπεύθυνος του πετοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης, Μάκης Κοντός, τόνισε πως ήταν υποχρέωση της «Κυρίας» να προχωρήσει σε αυτή την απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ-Κορωνοϊός: Σπουδαία ΚΙΝΗΣΗ από Ανόρθωση – Παραχωρεί το Θεμιστόκλειο στο κράτος!

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Περνάμε αρκετές ώρες στο σπίτι, καθάρισε το μυαλό μας και σκεφτήκαμε τι μπορούμε να κάνουμε ως Ανόρθωση. Μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες με συναδέλφους στην επιτροπή πετόσφαιρας, έπεσε αυτή η πρόταση, γιατί ακούμε συνεχώς ότι κλείνουν νοσοκομεία και υπάρχουν προβλήματα. Συμφωνήσαμε ότι αυτό είναι το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε ως Ανόρθωση.

Προσφέραμε το “Θεμιστόκλειο”, γιατί εμείς προσφέρουμε κοινωνική προσφορά καθημερινά με τις ακαδημίες μας. Η Ανόρθωση είναι κάτι περισσότερο από αθλητισμός και το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι αυτό, γιατί πραγματικά ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Συμφωνήσαμε και αποστείλαμε την επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στο Υπουργείο Υγείας.

Μέχρι τώρα δεν ενημερωθήκαμε για οτιδήποτε, αλλά φαντάζομαι ότι αν χρειαστεί ακόμα και για αποθηκευτικός χώρος, εμείς είμαστε στη διάθεσή τους. Η σκέψη η δική μας, ήταν ότι μπορεί να χρησιμοποιείται για κέντρο υποδοχής. Ότι θέλουν, το γήπεδο θα είναι στη διάθεση τους».

Για τις συζητήσεις που γίνονται για το ποια κατάληξη θα έχει το πρωτάθλημα πετόσφαιρας: «Όταν ήρθε η εγκύκλιος, παίζαμε κύπελλο με τον Παφιακό κεκλεισμένων των θυρών. Εκείνο το διήμερο, ακολούθησαν όλες οι Ομοσπονδίες την αναστολή των δραστηριοτήτων τους. Την επόμενη Δευτέρα, η Ομοσπονδία ενημέρωσε τις ομάδες να αποδεσμεύσουν τους ξένους πετοσφαιριστές και τότε κλήθηκαν οι ομάδες».

Για το ότι είναι σε δύσκολη θέση αν προτείνουν να πάρει τον τίτλο η πρωτοπόρος ομάδα, επειδή η άποψη της πετοσφαιρικής Ανόρθωσης, θα έρθει σε σύγκρουση με την ποδοσφαιρική ομάδα ή τη γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα: «Όχι, είναι εύκολη. Θα πω του φίλου μου του Χαμπουλλά να πάρει αυτός το πρωτάθλημα, να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και να μας δώσει εμάς χρήματα, για να μην πάρουμε το πρωτάθλημα (σσ. γέλια)».

Για το αν αληθεύουν οι πληροφορίες, ότι είπε στη σύσκεψη να μπει μία παύλα στη θέση του πρωταθλητή, για να θυμάται ο κόσμος ότι το 2020 υπήρχε η πανδημία του κορωνοϊού: «Οι πληροφορίες σου είναι πολύ καλές. Να σας πω. Ανόρθωση και Ομόνοια στην πετόσφαιρα κέρδισαν επάξια θέση στον τελικό. Η Ομόνοια προηγείται με 2-0. Στις γυναίκες παίζετε μίνι πρωτάθλημα. Άρα, υπάρχει μία αδικία, γιατί κάποιοι έπαιξαν μόνο εκτός έδρας. Στην πετόσφαιρα γυναικών και στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, διεξάγεται ένα μίνι πρωτάθλημα. Υπάρχουν προκηρύξεις σε κάθε διοργάνωση. Λένε ότι τα πρωταθλήματα ολοκληρώνονται το αργότερο 30 Ιουνίου. Καμία προκήρυξη δεν λέει τι προνοείται σε περίπτωση ακύρωσης της σεζόν. Γι’ αυτό είπα ότι πρέπει να μπει παύλα. Κανείς δεν μπορεί να ακουμπά πάνω στην προκήρυξη. Είναι “Ευαγγέλιο” για όλους. Πρέπει η σκέψη όλων μας αυτή την στιγμή, να είναι στη μάχη με τον κορωνοϊό και να είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, τους επαγγελματίες υγείας. Αν μία σεζόν δεν υπάρξει πρωταθλητής, δεν θα χαθεί ο κόσμος».

The post «Θα πω του φίλου μου του Χαμπουλλά να πάρει αυτός το πρωτάθλημα, για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top