ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ: Μεγάλη απώλεια ο Μάριο Σέρτζιο

ΑΠΟΕΛ: Μεγάλη απώλεια ο Μάριο Σέρτζιο

Ο ποδοσφαιριστής (μοναδικός) του ΑΠΟΕΛ που δεν έχασε δευτερόλεπτο την φετινή σεζόν, θα απουσιάζει από τον αγώνα που δίνει η ομάδα απέναντι στον Ερμή.

Ο Πορτογάλος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αμέσως δημιουργείται κενό στο δεξί άκρο.

Ο Χριστοφίδης είναι ο επικρατέστερος για να καλύψει το δεξί άκρο, χωρίς όμως να αποκλείεται τίποτα. Είναι αλήθεια πως ο Σέρτζιο αποτελεί πλήγμα για την ομάδα αλλά ο Φινκ καλείται να βρει τη λύση.

Από εκεί και πέρα, ο Γερμανός κόουτς σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Βινίσιους, ελέω της απουσίας του Μοράις και μαζί με τον Λάνιγκ να αποτελέσουν το ανασταλτικό δίδυμο στη μεσαία γραμμή. Από την χθεσινή προπόνηση απείχε ο Πιέρος Σωτηρίου, ενώ το ατομικό του πρόγραμμα συνεχίζει ο Καρλάο. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με πρωινή προπόνηση.

Σε ότι αφορά τον Πάρντο, δείχνει πανέτοιμος να υπερασπιστεί την εστία του ΑΠΟΕΛ στο ματς με τον Ερμή και να επιστρέψει για πρώτη φορά από τις 4 Μαρτίου, όταν αποκόμισε πρόβλημα στον ώμο στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Σημαντική είναι και η επιστροφή του Εφραίμ, που αγωνίστηκε για τελευταία φορά στον αγώνα με την Ομόνοια, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, πριν από ένα μήνα δηλαδή.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top