ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τρία κρούσματα στο Γ.Ν. Λάρνακας - Νοσηλεύτρια, νοσηλευτής και γιατρός

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τρία κρούσματα στο Γ.Ν. Λάρνακας - Νοσηλεύτρια, νοσηλευτής και γιατρός

Τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Πρόκειται για νοσηλεύτρια, νοσηλευτή και γιατρό. Τα δυο πρώτα κρούσματα βρέθηκαν θετικά τις προηγούμενες δυο ημέρες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας ο γιατρός ειδοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (01/04) ότι το δείγμα του βρέθηκε θετικό μετά τις εργαστηριακές εξετάσεις.

Πάντως, το πρωί δεν είχαν ληφθεί οποιαδήποτε μέτρα στο δημόσιο νοσηλευτήριο.

Να σημειώσουμε ότι ο ένας νοσηλευτής που βρέθηκε θετικός στην εξέταση υποδεχόταν ασθενείς και τους θερμομετρούσε. Αν και λάμβανε όλα τα απαραίτητα μέτρα, εντούτοις υπάρχουν ανησυχίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE