ΚΥΠΡΟΣ

ΑΕΚ: Με αλλαγές στην ενδεκάδα

ΑΕΚ: Με αλλαγές στην ενδεκάδα

Δύσκολες αποστολές περιμένουν την ΑΕΚ. Στην ομάδα της Λάρνακας κοιτάζουν παιχνίδι με παιχνίδι και στο μυαλό τους βρίσκεται μόνο το ματς απέναντι στην Ανόρθωση.

Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και με το «διπλό» να κοιτάζει ακόμη πιο ψηλά από την 3η θέση. Αν και δεν αρέσκεται στο να προχωρεί σε αλλαγές, ο Δανός κόουτς είναι αναγκασμένος να διαμορφώσει τα πλάνα του ανάλογα με τα δεδομένα.

Βάντερ και Ορτίθ είναι εκτός πλάνων λόγω καρτών ενώ σημαντική είναι η σημερινή μέρα για την ετοιμότητα του Μουρίγιο. Οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και η προσοχή είναι στον Μουρίγιο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ο Ισπανός θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς και για την ώρα η παρουσία του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι αμφίβολη.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται, με το κανονικό εισιτήριο να τιμάται στα 15 ευρώ και το μαθητικό στα 10 ευρώ.

Σε μια άλλη εξέλιξη, προχωρά το θέμα του γηπέδου. Εντός της ημέρας αναμένεται να εγκριθούν τα πρακτικά της προηγούμενης συνεδρίας και να ετοιμαστεί το συγκεκριμένο έγγραφο για το Υπουργικό Συμβούλιο.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top