ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση παραστάσεων από το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού

Ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση παραστάσεων από το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ο Δήμος Λεμεσού προσφέρει στο κοινό μια πολιτιστική διέξοδο και ψυχαγωγία από το σπίτι, παρουσιάζοντας κύκλο ζωντανών διαδικτυακών παραστάσεων του Παττίχειου Δημοτικού Θεάτρου.

 
Υπό τον τίτλο "Μένουμε σπίτι με το Παττίχειο", οι παραστάσεις που προγραμματίζει ο Δήμος Λεμεσού, στοχεύουν αφενός να προσφέρουν στο κοινό μια πολιτιστική διέξοδο και ψυχαγωγία στις δύσκολες αυτές ώρες και αφετέρου, να δώσουν την ευκαιρία εργασίας σε καλλιτέχνες και εργαζόμενους της Λεμεσού.
 
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, η σκηνή του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου θα φιλοξενήσει τον Απρίλιο καλλιτέχνες της πόλης, οι οποίοι λόγω των μέτρων που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έχουν μείνει χωρίς εργασία και εισόδημα.
 
Στο πρόγραμμα των παραστάσεων περιλαμβάνονται εμφανίσεις ενός, δύο ή τριών καλλιτεχνών από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου και του χορού.
 
Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί τις παραστάσεις σε ζωντανή μετάδοση (live streaming) μέσω του YouTube channel του Παττιχείου Θεάτρου και σε ολόκληρο το φάσμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 
Τον κύκλο των παραστάσεων «Μένουμε σπίτι με το Παττίχειο» ανοίγει, το Σάββατο 4 Απριλίου (19:00) το  Jazz Trio, Γιώργος Μορφίτης (πιάνο), Στέλιος Ξυδιάς (τύμπανα) και Αντρέας Ροδοσθένους (μπάσο),
 
Θα ακολουθήσει, την Κυριακή 5 Απριλίου (19:00), ο  Στέφανος Γεωργιάδης με την κιθάρα και τα τραγούδια του.
 
Αρωγός στην προσπάθεια του Δήμου Λεμεσού, η τεχνική ομάδα του Παττιχείου Θεάτρου, που θα προσφέρει επαγγελματική στήριξη σε ήχο και φωτισμό, σε όλους τους καλλιτέχνες οι οποίοι θα ανέβουν στη σκηνή.
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου www.pattihio.com.cy.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top