Ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση παραστάσεων από το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού

Ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση παραστάσεων από το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ο Δήμος Λεμεσού προσφέρει στο κοινό μια πολιτιστική διέξοδο και ψυχαγωγία από το σπίτι, παρουσιάζοντας κύκλο ζωντανών διαδικτυακών παραστάσεων του Παττίχειου Δημοτικού Θεάτρου.

 
Υπό τον τίτλο "Μένουμε σπίτι με το Παττίχειο", οι παραστάσεις που προγραμματίζει ο Δήμος Λεμεσού, στοχεύουν αφενός να προσφέρουν στο κοινό μια πολιτιστική διέξοδο και ψυχαγωγία στις δύσκολες αυτές ώρες και αφετέρου, να δώσουν την ευκαιρία εργασίας σε καλλιτέχνες και εργαζόμενους της Λεμεσού.
 
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, η σκηνή του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου θα φιλοξενήσει τον Απρίλιο καλλιτέχνες της πόλης, οι οποίοι λόγω των μέτρων που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έχουν μείνει χωρίς εργασία και εισόδημα.
 
Στο πρόγραμμα των παραστάσεων περιλαμβάνονται εμφανίσεις ενός, δύο ή τριών καλλιτεχνών από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου και του χορού.
 
Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί τις παραστάσεις σε ζωντανή μετάδοση (live streaming) μέσω του YouTube channel του Παττιχείου Θεάτρου και σε ολόκληρο το φάσμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 
Τον κύκλο των παραστάσεων «Μένουμε σπίτι με το Παττίχειο» ανοίγει, το Σάββατο 4 Απριλίου (19:00) το  Jazz Trio, Γιώργος Μορφίτης (πιάνο), Στέλιος Ξυδιάς (τύμπανα) και Αντρέας Ροδοσθένους (μπάσο),
 
Θα ακολουθήσει, την Κυριακή 5 Απριλίου (19:00), ο  Στέφανος Γεωργιάδης με την κιθάρα και τα τραγούδια του.
 
Αρωγός στην προσπάθεια του Δήμου Λεμεσού, η τεχνική ομάδα του Παττιχείου Θεάτρου, που θα προσφέρει επαγγελματική στήριξη σε ήχο και φωτισμό, σε όλους τους καλλιτέχνες οι οποίοι θα ανέβουν στη σκηνή.
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου www.pattihio.com.cy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE