ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΑΝΗΛΘΕ ο Μιχαηλίδης μετά από ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και σκέψεις – Ποια εισήγηση αποσύρει και πως την αντικαθιστά – «Δεν ήταν πρόθεση…»

ΕΠΑΝΗΛΘΕ ο Μιχαηλίδης μετά από ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και σκέψεις – Ποια εισήγηση αποσύρει και πως την αντικαθιστά – «Δεν ήταν πρόθεση…»

Ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού του Αθλητισμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης, το βράδυ της Τρίτης (31-03-2020) ανάρτησε τις δικές του απόψεις, θέσεις, εισηγήσεις, για το τι πρέπει να γίνει στον χώρο του ποδοσφαίρου και στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας.

Διαβάστε: 

Βραδινό «κτύπημα» Ανδρέα Μιχαηλίδη με ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ προς την ΚΟΠ – Τι λέει για πρωτάθλημα, κύπελλο, μεταγραφικά, Ευρώπη και όχι μόνο

Μετά από… αντιδράσεις, μηνύματα που έλαβε, κάνοντας και δεύτερες σκέψεις όπως λέει ο ίδιος, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, στην ίδια ανάρτησε, επανήλθε και ξεκαθάρισε τα εξής:

«Μετά απο 2η σκέψη κ λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια των φίλων μου στο FB, αποσύρω την εισήγηση μου αρ. 4 κ την αντικαθιστώ με σκέψη για μονούς αγώνες στο κύπελλο. Αντιλαμβάνομαι ότι η αρχική μου ιδέα, αν εφαρμοζόταν, θα αδικούσε την ΑΕΛ, κάτι που δεν ήταν ποτέ η πρόθεση μου. Ήθελα απο την αρχή να μειωθεί ο συνολικός αριθμός των αγώνων που θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές κ οι ομάδες μας. Δεν επιθυμώ να αδικηθεί καμιά ομάδα, αλλά να προσφέρω τροφή προς σκέψη για να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα που δημιούργησε στο ποδόσφαιρο μας ο δολοφονικός ιός. Φυσικά προέχει η υγεία όλων μας κ αυτό θα επιτευχθεί αν ακολουθήσουμε πιστά τα περιοριστικά μέτρα του υπουργείου Υγείας κ κυρίως Μένοντας Σπίτι!!! Αν όμως με τη βοήθεια του Θεού πάνε όλα καλά, τότε να σκεφτούμε πώς τελιώνουμε πρωτάθλημα & κύπελλο και προχωρούμε. Εγώ σαν παλιός προπονητής έβαλα το πολύ μικρό μου λιθαράκι, αναμένουμε τις εξελίξεις…»

The post ΕΠΑΝΗΛΘΕ ο Μιχαηλίδης μετά από ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και σκέψεις – Ποια εισήγηση αποσύρει και πως την αντικαθιστά – «Δεν ήταν πρόθεση…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top