ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επαφές Χάρη Γεωργιάδη με αξιωματούχους του ΔΝΤ στις ΗΠΑ

Επαφές Χάρη Γεωργιάδη με αξιωματούχους του ΔΝΤ στις ΗΠΑ

Συναντήσεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους των ΗΠΑ αλλά και του ΔΝΤ θα έχει ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος, σύμφωνα με ανακοίνωση, αναχώρησε σήμερα για την Ουάσιγκτον όπου θα συμμετάσχει στις Εαρινές Συνόδους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και της Παγκοσμίας Τράπεζας (World Bank).

Όπως αναφέρεται, κατά την παραμονή του στην αμερικανική πρωτεύουσα, ο Υπουργός Οικονομικών, θα έχει συναντήσεις με τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΝΤ και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του Ταμείου.

Στις συναντήσεις αυτές, ο Υπουργός θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτελέσει η Κύπρος σε σχέση με την εφαρμογή του προγράμματος μεταρρύθμισης και εξυγίανσης της οικονομίας, ενώ θα ενημερώσει και για τις πρόσφατες εξελίξεις σε σχέση με την πλήρη άρση των περιοριστικών μέτρων στις τραπεζικές συναλλαγές.

Επίσης, ο Υπουργός Οικονομικών θα έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ και τον Σύμβουλο Οικονομικών Υποθέσεων του Λευκού Οίκου, καθώς και με αξιωματούχους του Υπουργείου Εξωτερικών της Αμερικής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top