Θέλει να επιστρέψει στις προπονήσεις η Βαλένθια εν μέσω κορωνοϊού!

Θέλει να επιστρέψει στις προπονήσεις η Βαλένθια εν μέσω κορωνοϊού!

Τα τεστ των πέντε μελών της ομάδας που νόσησαν βγήκαν καθαρά και η Βαλένθια στοχεύει να επιστρέψει στις προπονήσεις στις 13 Απριλίου, 24 ώρες μετά την λήξη της καραντίνας στην Ισπανία.

Έτοιμοι να επιστρέψουν στις προπονήσεις δηλώνουν στην Βαλένθια.

Παρά τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην Ισπανία λόγω του κορωνοϊού, οι «νυχτερίδες» φιλοδοξούν να μπουν ξανά στο γήπεδο στις 13 Απριλίου, δηλαδή 24 ώρες μετά τη λήξη της καραντίνας που έχει ανακοινώσει η ισπανική κυβέρνηση.

Ο ισπανικός σύλλογος μέτρησε πέντε κρούσματα κορωνοϊού στο εσωτερικό της, με τα τρία από αυτά να είναι σε παίκτης της πρώτης ομάδας και συγκεκριμένα τους Εζεκιέλ Γκαράι, Χοσέ Γκαγιά και Ελιακίμ Μανγκαλά.

Άπαντες πέρασαν ξανά από τη διαδικασία τεστ, που βγήκαν αρνητικά, γεγονός που προκάλεσε αισιοδοξία για άμεση επιστροφή, ενώ σχεδιάζονται προπονήσεις λίγων ατόμων για να αποφευχθεί ο κίνδυνος συνωστισμού.

Βέβαια, η κατάσταση που επικρατεί στην Ισπανία πιθανότατα θα οδηγήσει σε επέκταση της καραντίνας, γεγονός που θα βάλει στον πάγο τα πλάνα του συλλόγου.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Θέλει να επιστρέψει στις προπονήσεις η Βαλένθια εν μέσω κορωνοϊού! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE