ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Από τις 20:00 (03/04) οι παραβάτες πληρώνουν 300 ευρώ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Από τις 20:00 (03/04) οι παραβάτες πληρώνουν 300 ευρώ

Οι παραβάτες των διαταγμάτων που έχουν να κάνουν με τους περιορισμούς στις διακινήσεις, από η ώρα 20:00 της Παρασκευής (03/04) τιμωρούνται με εξώδικο πρόστιμο 300 ευρώ, κι όχι με 150 που ίσχυε μέχρι τώρα.

Τα μέλη της αστυνομικής δύναμης έλαβαν σχετικές οδηγίες μετά και από τη ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου από τη Βουλή, νωρίτερα εντός της ημέρας, όπως από η ώρα 20:00 εφαρμόσουν το νέο μέτρο που προνοεί εξώδικο πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Στο μεταξύ, από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής (03/04) μέχρι τις 18:00 το απόγευμα η Αστυνομία προχώρησε σε 1.458 ελέγχους υποστατικών και προέβη σε 14 καταγγελίες, ενώ μετά από 15.559 ελέγχους για διακίνηση πεζών και οχημάτων την ίδια χρονική περίοδο έκανε 139 καταγγελίες.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE