Θετικός στον κορωνοϊό ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα

Θετικός στον κορωνοϊό ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα

Ο εκ των αντιπροέδρων της Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Καρντονέ, είναι ο τρίτος άνθρωπος του συλλόγου που βρίσκεται θετικός στον κορωνοϊό.

Τρίτωσε το… κακό στην Μπαρτσελόνα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον κορωνοϊό. Μετά τους γιατρούς Ραμόν Κανάλ και Τζουσέπ Αντόνι Γουτιέρεθ, θετικός στον ιό Covid-19 βρέθηκε και ένας εκ των αντιπροέδρων, Τζόρντι Καρντονέ.

Ο Καρντονέ, στενός φίλος και συνεργάτης του προέδρου Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, αναρρώνει στο σπίτι του χωρίς ιδιαίτερες επιπλοκές, κάτι που συμβαίνει και με τους δύο γιατρούς του συλλόγου. Όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας, μάλιστα, εργάζεται ταυτόχρονα.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Θετικός στον κορωνοϊό ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Αυστρία αποτελεί αξιόπιστο και πολύτιμο εταίρο εντός ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Αυστρία αποτελεί αξιόπιστο και πολύτιμο εταίρο εντός ΕΕ

Η Αυστρία αποτελεί αξιόπιστο και πολύτιμο εταίρο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τον οποίο η Κύπρος έχει κοινές προσεγγίσεις, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μαζί με τον Αυστριακό Καγκελάριο Κρίστιαν Στόκερ ο οποίος πραγματοποίει επίσημη επίσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE