«Έφοδος» του Φρέντι στο LIVE του Μαργκάσα – Τι… θυμήθηκαν από Ομόνοια!

«Έφοδος» του Φρέντι στο LIVE του Μαργκάσα – Τι… θυμήθηκαν από Ομόνοια!

Κατά τη διάρκεια του live του Ρενάτο Μαργκάσα, στο οποίο απαντούσε ερωτήσεις από τον κόσμο της «Ανόρθωσης» και όχι μόνο, μπήκε ένας… παλιός γνώριμος.

Ο λόγος για τον Φρέντι, άλλοτε ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ και της Ομόνοιας, ο οποίος αποθέωσε για αρχή των συμπαίκτη του στο «τριφύλλι», και στη συνέχεια του τόνισε πως ήταν ο κύριος λόγος που κατέκτησε, το χρυσό παπούτσι στο Κυπριακό πρωτάθλημα, τη σεζόν 2011-12, με την πράσινη φανέλα.

The post «Έφοδος» του Φρέντι στο LIVE του Μαργκάσα – Τι… θυμήθηκαν από Ομόνοια! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE