ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσέφεριν: «Πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τις 3 Αυγούστου»

Τσέφεριν: «Πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τις 3 Αυγούστου»

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών επιβεβαίωσε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Στο μέλλον της φετινής σεζόν αναφέρθηκε και πάλι ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό δίκτυο ZDF, τονίζοντας ότι μέχρι τις 3 Αυγούστου πρέπει να ολοκληρωθούν όλες οι διοργανώσεις.

Μάλιστα, τόνισε ότι η συνέχεια θα δοθεί εφόσον δώσει το «ΟΚ» και η κυβέρνηση της κάθε χώρας, καθώς αν δεν συμβεί αυτό, δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί και η σεζόν.

«Προς το παρόν όλα τα πλάνα είναι θεωρητικά και με ποιον τρόπο θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η σεζόν. Το σίγουρο είναι μέχρι 3 Αυγούστου όλα πρέπει να έχουν τελειώσει, όπως και το Champions και το Europa League. Η κατάσταση είναι σπάνια. Πρέπει να είμαστε ευέλικτοι. Αν σταματήσει η κρίση, θα αρχίσουμε νωρίτερα.

Η μόνη λανθασμένη απόφαση θα είναι να παίξουμε με έναν τρόπο που θα έβαζε σε κίνδυνο την υγεία των παικτών, των οπαδών, των διαιτητών. Ωστόσο, αν δεν υπάρχει κίνδυνος, δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Χρειαζόμαστε τον αθλητισμό. Ο κόσμος είναι με άγχος και πίεση. Το ποδόσφαιρο είναι μία σοβαρή βιομηχανία, που απευθύνεται στον κόσμο. Ωστόσο, οι σούπερ-σταρ αυτή τη στιγμή είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές.

Έχουμε πολλά πλάνα για να επανεκκινήσουμε το Champions και το Europa League, τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο ή να μην παίξουμε ξανά. Υπάρχει μια ομάδα εργασίας ανάμεσα στην UEFA, τα πρωταθλήματα και τις ομάδες. Αν οι κυβερνήσεις δεν μας αφήσουν να παίξουμε, δεν θα παίξουμε. Εξαρτάται από τις κυβερνήσεις. Σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερα κεκλεισμένων των θυρών και με τηλεόραση. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που θέλει ο κόσμος», είπε ο πρόεδρος της UEFA.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Τσέφεριν: «Πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τις 3 Αυγούστου» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top