Τα είπε ΟΛΑ με μια εικόνα ο Γιαννιώτας – Θέλει… ποδόσφαιρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τα είπε ΟΛΑ με μια εικόνα ο Γιαννιώτας – Θέλει… ποδόσφαιρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο κορωνοϊός έχει «παραλύσει» τον πλανήτη, μαζί και το ποδόσφαιρο, καθώς πολλά πρωταθλήματα ανά τον κόσμο έβαλαν «λουκέτο», όπως και το Κυπριακό.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν αντέχει όμως, χωρίς αυτό και το… μαρτυρά η ανάρτηση του.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, «ανέβασε» φωτογραφία μιας μπάλας γράφοντας στη λεζάντα που την… συνόδευε «Μια εικόνα χίλια συναισθήματα».

Η δημοσίευση του: 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μία εικόνα χίλια συναισθήματα ⚽🙏🏼❤#missyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Gianniotas (@giannio_70) στις

The post Τα είπε ΟΛΑ με μια εικόνα ο Γιαννιώτας – Θέλει… ποδόσφαιρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE