ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνέρχεται εκ νέου η διυπουργική επιτροπή

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνέρχεται εκ νέου η διυπουργική επιτροπή

Την κατάσταση σε σχέση με απόδοση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, θα εξετάσει και θα αξιολογήσει τη Δευτέρα 6/4 η αρμόδια διυπουργική επιτροπή, η οποία θα συνέλθει υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

 
Τη συνεδρία της διυπουργικής επιτροπής θα ακολουθήσει συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.
 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος ανέφερε ότι αύριο (6/4) θα πραγματοποιηθεί συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, πριν από την οποία θα συνέλθει η διυπουργική επιτροπή υπό την προεδρία του Προέδρου Αναστασιάδη, προσθέτοντας πως εν πάση περιπτώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώνεται καθημερινά για την κατάσταση.
 
Ερωτηθείς κατά πόσον θα ληφθούν νέες αποφάσεις αναφορικά με τα μέτρα, ο κ. Κούσιος δεν θέλησε να αναφερθεί περαιτέρω, περιοριζόμενος να δηλώσει ότι θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης στη διυπουργική όπου θα ενημερωθεί ο Πρόεδρος και μετά θα συνεδριάσει το Υπουργικό.
 
«Θα υπάρξει μια αξιολόγηση της κατάστασης όπως αυτή διαμορφώνεται, θα ενημερωθεί ο Πρόεδρος, θα δώσει οδηγίες και θα πάμε στη συνέχεια στο Υπουργικό», δήλωσε, συγκεκριμένα.
 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top