ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: 75% των μηνυμάτων είναι για υπεραγορά και άσκηση – Κάποιοι προσπαθούν να ξεγελάσουν το σύστημα

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: 75% των μηνυμάτων είναι για υπεραγορά και άσκηση – Κάποιοι προσπαθούν να ξεγελάσουν το σύστημα

Υψηλο το ποσοστό αποστολής μηνυμάτων για μετακίνηση για υπεραγορά-ειδη πρώτης ανάγκης αλλά και για σωματική άσκηση.

Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκο Κόκκινο σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ, 50% των μηνυμάτων των κατ’εξαιρεση λόγων μετακίνησης είναι για υπεραγορά-φουρνο-φαρμακείο-περίπτερο δηλαδή για είδη πρώτης ανάγκης.

Δείτε περισσότερα στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: 75% των μηνυμάτων είναι για υπεραγορά και άσκηση – Κάποιοι προσπαθούν να ξεγελάσουν το σύστημα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE