ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: 75% των μηνυμάτων είναι για υπεραγορά και άσκηση - Κάποιοι προσπαθούν να ξεγελάσουν το σύστημα

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: 75% των μηνυμάτων είναι για υπεραγορά και άσκηση - Κάποιοι προσπαθούν να ξεγελάσουν το σύστημα

Υψηλο το ποσοστό αποστοής μηνυμάτων για μετακίνηση για υπεραγορά-ειδη πρώτης ανάγκης αλλά και για σωματική άσκηση.

Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκο Κόκκινο σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ, 50% των μηνυμάτων των κατ'εξαιρεση λόγων μετακίνησης είναι για υπεραγορά-φουρνο-φαρμακείο-περίπτερο δηλαδή για είδη πρώτης ανάγκης.

Ενώ 22-24% είναι τα μηνύματα που λαμβάνουν για σωματική άσκηση.

Απο την άλλη σχολίασε ότι υπάρχει και ένα 15% που προσπαθούν να ξεγελάσουν το σύστημα στέλνοντας και δεύτερο μήνυμα, ωστόσο αυτο απορρίπτεται.

Διευκρίνησε επίσης οτι για την κατ΄εξαιρεση άδεια για μετακίνηση λογο σωματικής άσκησης για επαγγελματίες αθλητές απο την στιγμή που σταμάτησαν οι προπονήσεις,θα πρέπει οι αθλητές να περιοριστούν στο οικοδομικό τετράγωνο της περιοχής που διαμένουν.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.