ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Με δύο αναπνευστήρες ενισχύθηκε η ΜΕΘ του ΓΝ Πάφου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Με δύο αναπνευστήρες ενισχύθηκε η ΜΕΘ του ΓΝ Πάφου

Με δύο αναπνευστήρες ενισχύθηκε το ΓΝ Πάφου, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Πάφου Δρ. Σπύρο Γεωργίου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Γεωργίου που ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντα του μετά από αυτοπεριορισμό δύο εβδομάδων ανέφερε πως υπεραγορές της Πάφου ( Παπαντωνίου) διάθεσαν σήμερα δύο αναπνευστήρες για τις αυξημένες ανάγκες που αντιμετωπίζει το κρατικό νοσηλευτήριο λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργίου, οι αναπνευστήρες θα τοποθετηθούν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Πάφου με στόχο την ενίσχυση της

Η διεύθυνση του ΓΝ Πάφου συνέχισε, “ ευχαριστεί θερμά τις υπεραγορές Παπαντωνίου για την δωρεά των δύο αναπνευστήρων, προκειμένου να ενισχύσει την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πάφου στην μάχη κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2.

H συμβολή όλων μας στον αγώνα, είναι πολύτιμη, συμπλήρωσε .

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

Η αποχώρηση της πρώτης κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης έγινε για προστασία του έργου του, μετά τις δημόσιες υπόνοιες που διατυπώνονται εξαιτίας του επίμαχου βίντεο που δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE