ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε για το κεφάλαιο μισθοί παικτών και εάν υπάρχουν αποκοπές από χορηγούς – «Δεν μπορούμε με κουκιά και…»

Μίλησε για το κεφάλαιο μισθοί παικτών και εάν υπάρχουν αποκοπές από χορηγούς – «Δεν μπορούμε με κουκιά και…»

Το μεσημέρι της Τρίτης (07-04-2020) ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κεφάλαιο μισθοί ποδοσφαιριστών, καθώς και εάν έχουν τύχει ενημέρωσης από χορηγούς για αναστολή καταβολής δόσεων…

Αναλυτικά τι ειπώθηκε:

Τι γίνεται στον Απόλλωνα με τους μισθούς; «Είναι κάτι το οποίο θα δει η διοίκηση τις επόμενες εβδομάδες σε συνεννόηση με τους ποδοσφαιριστές και όλα τα αρμόδια σώματα».

Ο ΠΑΣΠ απαιτεί τώρα να ξεκαθαρίσει το θέμα:
 «Δεν είναι ότι απαιτεί ο ΠΑΣΠ αλλά το τι απαιτούν οι συνθήκες. Εμείς καταβάλαμε τον Φεβρουάριο».

Θα πληρώσετε τον μισό ή ολόκληρο τον Μάρτιο;
 «Θα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Ίσως πάρουν μέχρι εκεί που έχουν δουλέψει. Να δούμε πρώτα πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, αν αυτοί οι μήνες θεωρηθούν νεκροί και πληρωθούν αργότερα και άλλα. Έχουν παγιοποιηθεί και οι δραστηριότητες των χορηγών. Μα εκνευρίζει η τοποθέτηση του ΠΑΣΠ. Δεν λέω ότι έχουν άδικο άλλα δεν μπορείς να βάζεις το πιστόλι σε ατούς που τόσα χρόνια πλουσιοπάροχα αμείβουν τους ποδοσφαιριστές. Το φύλλο γυρίζει γιατί και οι ομάδες μπορούν να ψαλιδίσουν συμβόλαια. Ότι θέλει ας θέλει ο ΠΑΣΠ, στην ζωή δεν είναι ότι θέλουμε, βιώνουμε απρόοπτες και δύσκολες καταστάσεις. Το να διεκδικήσεις αυτό που δικαιούσαι σε βάθος χρόνου είναι «ΟΚ» αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχουν εισροές χρημάτων δεν μπορούμε να πληρώσουμε τους ποδοσφαιριστές με κουκιά και φασόλια».

Τι θα γίνει με τους δύο αυτούς μήνες που δεν θα υπάρχει δράση;
 «Η διαδικασία που ψάχνουν είναι οι δύο μήνες που δεν θα υπάρχει δράση να θεωρηθούν νεκροί και να πληρωθούν οι επόμενοι δύο. Οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται 10μηνα συμβόλαια. Τώρα κάνουν διακοπές και θα μεταφερθεί μετά η αγωνιστική δράση, θα συμπληρωθεί το 10μηνο και θα πληρωθούν. Αυτό το πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές μπορούν να το κάνουν και στις διακοπές τους και οπουδήποτε. Και το καλοκαίρι πριν την προετοιμασία παίρνουν προγράμματα οι ποδοσφαιριστές και τα ακολουθούν αλλά δεν πληρώνονται. Θεωρώ ότι η αλήθεια είναι στην μέση, αν ην θέλουν όλη δική τους τότε αυτοί που θα χάσουν είναι οι ποδοσφαιριστές και όχι οι ομάδες. Αν πτωχεύσει η Κύπρος θα έρθει ο ΠΑΣΠ να απαιτήσει να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές;»

Υπάρχει κίνηση από κύριους χορηγούς σας για αποκοπές;
 «Όχι, για την ώρα δεν υπάρχει καμιά τέτοια κίνηση. Είναι λογικό ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Πρέπει να περιμένουν όλοι. Βλέπουμε ότι ο ΠΑΣΠ θεωρεί ότι ο κορωνοϊός δεν αγγίζει τα μέλη τους και αφορά όλους τους υπόλοιπους. Πρέπει να το δουν πιο ανθρώπινα. Υπάρχει κόσμος που πάει στις Μητροπόλεις για να πάρει φαγητό. Άλλαξε και αυτών των τρακοσίων η καθημερινότητα».

The post Μίλησε για το κεφάλαιο μισθοί παικτών και εάν υπάρχουν αποκοπές από χορηγούς – «Δεν μπορούμε με κουκιά και…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top