ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τηλεδιασκέψεων συνέχεια με αρχηγούς ομάδων για τα «καυτά» θέματα

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τηλεδιασκέψεων συνέχεια με αρχηγούς ομάδων για τα «καυτά» θέματα

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει για τα καλά το Κυπριακό ποδόσφαιρο με τις ανησυχίες, τους φόβους, για σοβαρά ζητήματα, όπως είναι το τι θα γίνει με τις διοργανώσεις, τα συμβόλαια και τους μισθούς, να είναι στο επίκεντρο.

Έτσι, ο ΠΑΣΠ θέλοντας να συνδράμει όσο γίνεται καλύτερα στο να βρεθούν λύσεις στα ζητήματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές, μέσω τηλεδιασκέψεων, διαβουλεύεται το όλο θέμα.

Χθες (Δευτέρα) υπήρξε τηλεδιάσκεψη του ΠΑΣΠ με τους αρχηγούς των ομάδων της Α΄ κατηγορίας, ενώ το απόγευμα της Τρίτης (07-04-2020) η ώρα 16:00 έχει ξεκινήσει τηλεδιάσκεψη με τους αρχηγούς των ομάδων της Β΄ κατηγορίας.

 

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τηλεδιασκέψεων συνέχεια με αρχηγούς ομάδων για τα «καυτά» θέματα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top