Ας ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ (τουλάχιστον) από τους περαστικούς…

Ας ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ (τουλάχιστον) από τους περαστικούς…

Κατηγορούνται μερικοί συμπολίτες μας, ότι πάνε κόντρα στα μέτρα αχρείαστης μετακίνησης που έλαβε η Κυβέρνηση. 

Μερικοί άλλοι συμπολίτες μας, μιλούν ακόμα και για “δολοφονική” συμπεριφορά, όσων αρνούνται να είναι απόλυτα συνεπείς με τα διατάγματα.

Επιμένω ότι εναπόκειται στη συνείδηση του καθενός, να συμβάλει στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται τις τελευταίες εβδομάδες, με σκοπό να μην ξεφύγει η κατάσταση με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Πριν μερικές ώρες ήρθαν στην κατοχή μας φωτογραφίες, όπου “απεικονίζονται” παίχτες  ομάδας πρώτης κατηγορίας να γυμνάζονται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας που τους εργοδοτεί.

Τουλάχιστον ας προσέχουν από τα… βλέματα των περαστικών. Δεν πηγαίνουν για γυμναστική, κάπου στην ερημιά, αλλά σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή.

Υποτίθεται ότι οι ομάδες και οι αθλητές, θα πρέπει να δίδουν το καλό παράδειγμα στον απλό κόσμο.

Δεν αποκλείουμε να έχουν λάβει ειδική άδεια από αρμόδια κυβερνητική υπηρεσία. Αν γίνονται τέτοιες εξαιρέσεις, τότε θα αρχίσουν να ψάχνουν τρόπο να πράττουν το ίδιο και σε άλλες ομάδες.

Π.Χ. 

The post Ας ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ (τουλάχιστον) από τους περαστικούς… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE