ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαλλιάνος: «Από την πρώτη στιγμή στην Κύπρο αισθάνθηκα…»

Βαλλιάνος: «Από την πρώτη στιγμή στην Κύπρο αισθάνθηκα…»

Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Βασίλης Βαλλιάνος, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (09-04-2020) στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την καθημερινότητα του: «Μας έχει λείψει η δραστηριότητα, η αγωνία, το άγχος. Αισθάνομαι τυχερός που περνώ όλη τη μέρα με τη γυναίκα μου και τον γιο μου. Τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να συγκεντρωθούμε στην οικογένεια μας. Η καθημερινότητα μας, έχει αλλάξει. Ολόκληρη η ζωή μας, έχει αλλάξει. Η υγεία είναι πάνω από όλα».

Για τις οδηγίες που έχουν: «Μας έχει δοθεί πρόγραμμα, το οποίο ακολουθούμε πιστά. Κάνουμε ατομικές προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι, όταν επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Κάνουμε το πρόγραμμα, όλοι μαζί στο βίντεο και αυτό είναι κάτι που μας έλειψε. Είμαστε ομάδα που στα δύσκολα, είμαστε δυνατοί. Αυτή η ομάδα δεν τα παρατάει και δίνει έναυσμα στις πιο μικρές ομάδες για να πετύχουν κάτι πιο ξεχωριστό.

Για τη φετινή πορεία:
 «Ξεκινήσαμε άγαρμπα τη σεζόν, ήμασταν και λίγο άτυχοι. Όσο περνούσε ο καιρός, όλα έμπαιναν σε πιο σωστό δρόμο. Όλοι κατάλαβαν ότι μπορούσαν να δώσουν περισσότερα. Πήραμε κάποιους βαθμούς που μας έφεραν σε καλύτερη κατάσταση στη βαθμολογία».

Για την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας με τον Γιανέφσκι στον πάγκο
: «Έχει φέρει νέα πνοή. Μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση σε τακτικό και ψυχολογικό κομμάτι. Το ίδιο γίνεται και με τον γυμναστή που μας βοηθά στο σωματικό».

Για την καριέρα του:
 «Είμαι από το Αγρίνιο και από εκεί ξεκίνησα την καριέρα μου. Μετά πήγα για 5 χρόνια στην ΑΕΚ, μετά στην Παναχαϊκή, στη Γερμανία και στα Χανιά. Μετά με πήραν τηλέφωνο από την ΕΝΠ. Έχω εγκατασταθεί μόνιμα εδώ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην Κύπρο, αισθάνθηκα μια ηρεμία. Βρήκα την γυναίκα μου το γιο μου. Αγαπώ την ΕΝΠ, είναι η ομάδα μου. Είμαι στην ΕΝΠ τα τέσσερα από τα τελευταία έξι χρόνια. Έχω δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο».

Για το δέσιμο αυτό και πως προέκυψε:
 «Είναι το πως αισθάνεται ο καθένας. Μου βγήκε από την πρώτη στιγμή. Θέλω αυτή η ομάδα να πάει ψηλά. Είμαι χαρούμενος που υπάρχει αυτή η ομάδα. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα».

Αν είχε άλλες προτάσεις από την Κύπρο:
 «Από τη μέρα που επέστρεψα στην ΕΝΠ, δεν σκέφτηκα καμία άλλη ομάδα».

Για το τι τον επηρέασε από την πανδημία:
 «Η καθημερινότητα έχει αλλάξει. Μας έχει επηρεάσει όλους. Όχι μόνο εμένα. Το άγχος μεγαλώνει. Περιμένουμε τις εξελίξεις. Θα πρέπει να μένουμε στο σπίτι, να είμαστε χαλαροί και όλα θα πάνε καλά. Έχω μάθει να περνώ καλά, όπου και αν είμαι».

Βλέπεις να επαναρχίζει το πρωτάθλημα;
 «Πρέπει να είναι αυτονόητο, για τον κάθε ποδοσφαιριστή, να θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Είναι πρωτόγνωρη η κατάσταση και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Αν είναι όλα εφικτά, θα γυρίσουμε και θα αγωνιστούμε. Αλλά δεν γνωρίζουμε. Μακάρι να επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Είναι 9 αγωνιστικές. Η ΚΟΠ θα κάνει τα πάντα και θα συμμαζέψει τα πράγματα».

The post Βαλλιάνος: «Από την πρώτη στιγμή στην Κύπρο αισθάνθηκα…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top