ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτοφανής κόντρα: Οι ποδοσφαιριστές μηνύουν την Ομοσπονδία για διαρροή ηχητικών σε τηλεδιάσκεψη!

Πρωτοφανής κόντρα: Οι ποδοσφαιριστές μηνύουν την Ομοσπονδία για διαρροή ηχητικών σε τηλεδιάσκεψη!

Πρωτοφανής κόντρα στο ισπανικό ποδόσφαιρο εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και ενώ άπαντες προσπαθούν να βρουν μια λύση για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (AFE) ανακοίνωσε πως θα μηνύσει την Ομοσπονδία της χώρας για την παράνομη (χωρίς συγκατάθεση) ηχογράφηση (και διαρροή του περιεχομένου των συνομιλιών που έγιναν την Τρίτη (07/04), στην τηλεδιάσκεψη που έλαβε μέρος και η LaLiga!

Η AFE τονίζει σε ανακοίνωση της πως τα παράνομα ηχητικά ντοκουμέντα δημοσιοποιήθηκαν την Τετάρτη στην εκπομπή «El Larguero» του σταθμού «Cadena SER» και η συγκεκριμένη «διαρροή» είχε σκοπό να φέρει την ηγεσία του συνδικάτου σε διαμάχη με τους παίκτες που εκπροσωπεί, παρουσιάζοντας την ομοσπονδία ως… εκείνη που πραγματικά υπερασπίζεται τους ποδοσφαιριστές.

«Ζητούμε άμεση απάντηση σχετικά με το εάν αυτή η καταγραφή, έχει πράγματι μεταφερθεί με ευθύνη της ή ανθρώπων της στον ραδιοσταθμό (σ.σ. SER) και για το κατά πόσον έχει τηρηθεί η δέουσα προσοχή, προκειμένου να αποφεύγονται τέτοιου είδους διαρροές.

Θα προβούμε σε νομικές ενέργειες κατά της Ομοσπονδίας,καθώς υπήρξε μια σαφής παραβίαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αντίστοιχες σκέψεις με την Ένωση Ποδοσφαιριστών κάνει και η Λίγκα με την Ομοσπονδία να απαντά πως η συνάντηση καταγράφηκε με γνώση όλων των παρευρισκομένων και χωρίς αντίρρηση από κανέναν από αυτούς».

Πηγή: sdna.gr

The post Πρωτοφανής κόντρα: Οι ποδοσφαιριστές μηνύουν την Ομοσπονδία για διαρροή ηχητικών σε τηλεδιάσκεψη! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top