Ο κόουτς και το… τιμ της ομάδας που έκοψαν μόνοι τους μισθούς τους!

Ο κόουτς και το… τιμ της ομάδας που έκοψαν μόνοι τους μισθούς τους!

Σπουδαία κίνηση από τον προπονητή της Σέλτικ, Νιλ Λένον και τους συνεργάτες του.

Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του προχώρησαν μόνοι τους σε γενναία μείωση των αποδοχών τους πριν τους το προτείνει η Σέλτικ.

Ο τεχνικός της ομάδας όπως και το τιμ του όπως αναφέρεται «κόβουν ένα σημαντικό ποσό», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση έχει ήδη έρθει και σε συμφωνία με τους παίκτες της πρώτης ομάδας.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Πίτερ Λόουελ , ευχαρίστησε θερμά τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για την κατανόηση που δείχνουν αυτή την περίοδο.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Ο κόουτς και το… τιμ της ομάδας που έκοψαν μόνοι τους μισθούς τους! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ ετοιμάζει νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Η ΕΕ ετοιμάζει νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Η επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κάγια Κάλας, δήλωσε ότι η 'Ενωση θα συνεχίσει να στοχεύει την πολεμική οικονομία της Ρωσίας και ότι το επόμενο πακέτο κυρώσεων κατά της Μόσχας θα πρέπει να είναι έτοιμο μέχρι τον επόμενο μήνα.