Στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού ο Πρίγιοβιτς

Στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού ο Πρίγιοβιτς

Σε μια ιδιαίτερη κίνηση προχώρησε ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που έκανε μεγάλη προσφορά στο κέντρο υγείας του Πριμπόι.

Ο Σέρβος επιθετικός κατάγεται από την συγκεκριμένη πόλη και αποφάσισε να δωρίσει το ποσό των 10.000 ευρώ, για να διατεθούν στην «μάχη» κατά του κορωνοϊού.

Με τα χρήματα που διέθεσε ο Πρίγιοβιτς, αγοράστηκαν από το κέντρο υγείας του Πριμπόι πλυντήρια ρούχων τα οποία είχαν να αλλαχθούν περίπου 40 χρόνια και τα οποία είναι πολύτιμα για το ιατρικό προσωπικό.

Πηγή: Sdna.gr

The post Στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού ο Πρίγιοβιτς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE