ΛΕΜΕΣΟΣ – ΕΠ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: 22χρονος έκανε 6 παραβάσεις του διατάγματος -Έκανε ράλι με φιμέ γυαλιά και σπορ αυτοκίνητο

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΕΠ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: 22χρονος έκανε 6 παραβάσεις του διατάγματος -Έκανε ράλι με φιμέ γυαλιά και σπορ αυτοκίνητο

Παράγινε το κακό με 22χρονο στη Λεμεσό.

Η Αστυνομία της πόλης προχώρησε στη σύλληψή του εντός του Σαββατοκύριακου, με την Τροχαία Λεμεσού να καταχωρεί άμεσα υπόθεση σε βάρος του.

Ο εν λόγω νεαρός παραβίασε έξι συνολικά φορές το διάταγμα που αφορά τον περιορισμό στις διακινήσεις, καθώς όποτε η Αστυνομία του έκανε σήμα για να σταματήσει, αυτός διέφευγε.

Οδηγούσε σπορ αυτοκίνητο με φιμέ γυαλιά, χωρίς να φέρει αριθμούς εγγραφής κι αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα κατάφερνε να διαφεύγει.

Εννοείται ότι εκτός από το διάταγμα προχώρησε σε σωρεία άλλων παραβάσεων.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν από τις 05/04 μέχρι και τις 12/04, σε περίοδο μιας εβδομάδας.


Τελικά πιάστηκε στη φάκα τη νύχτα του Σαββάτου (11/04) προς ξημερώματα Κυριακής (12/04).

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι αράδες δεν είχε γίνει γνωστό κατά πόσον το δικαστήριο θα αποφάσιζε την κράτησή του ως υποδίκου.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE