ΔΙΕΘΝΗ

Μπόρις Τζόνσον: Αρνητικός στο νεότερο τεστ για τον κορωνοϊό

Μπόρις Τζόνσον: Αρνητικός στο νεότερο τεστ για τον κορωνοϊό

Ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον βρέθηκε αρνητικός στο νεότερο τεστ για τον κορωνοϊό στο οποίο υποβλήθηκε πριν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύθηκε για μία εβδομάδα, είπε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο εκπρόσωπος συμπλήρωσε ότι ο 55χρονος κ. Τζόνσον επικεντρώνεται πλέον στην ανάρρωσή του στην επίσημη πρωθυπουργική εξοχική κατοικία στο Τσέκερς και ότι «δεν θα επιστρέψει άμεσα στη δουλειά».

Σημείωσε ότι η επιστροφή του θα καθοριστεί από τις συμβουλές των γιατρών και ότι στο Τσέκερς δεν λαμβάνει τον κόκκινο χαρτοφύλακα με τα κυβερνητικά έγγραφα αρμοδιότητας του πρωθυπουργού.

Πάρλα αυτά, μέσα στο Σαββατοκύριακο είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ που τον αντικαθιστά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, εξάλλου, ο πρωθυπουργός εντοπίστηκε να βγάζει βόλτα τον σκύλο του Ντίλιν με την έγκυο αρραβωνιαστικιά του Κάρι Σίμοντς στη μεγάλη έκταση που περικλείει την κατοικία του Τσέκερς.

Σε ερώτηση για το κατά πόσο η Ντάουνινγκ Στριτ παραπλάνησε τους δημοσιογράφους και το κοινό για τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πρωθυπουργού την περασμένη εβδομάδα, καθώς ο ίδιος δήλωσε σε βίντεο στο Twitter ότι για 48 ώρες τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, ο εκπρόσωπος απάντησε ότι είναι σαφές πως όταν ένας ασθενής μεταφέρεται στην εντατική χρειάζεται σημαντικό επίπεδο ειδικευμένης θεραπείας.

«Νομίζω ότι ήταν σαφές πως από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top