ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορωνοϊός – Serie A: «Aπίθανο να γίνουν αγώνες τον Μάιο – Χωρίς εμβόλιο δεν έχει οπαδούς»

Κορωνοϊός – Serie A: «Aπίθανο να γίνουν αγώνες τον Μάιο – Χωρίς εμβόλιο δεν έχει οπαδούς»

Η γραμματέας του ιταλικού υπουργείου υγείας, Σάντρα Τζάμπα, θεωρεί απίθανο να γίνουν αγώνες τον Μάιο και βλέπει ξανά γεμάτα γήπεδα μόνο όταν βρεθεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Το ντιμπέιτ για την επανέναρξη (ή όχι) της Serie A, στην σκιά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, καλά κρατεί στην Ιταλία, με παράγοντες του ποδοσφαίρου να θέλουν να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα και επιστήμονες να συμβουλεύουν το αντίθετο, προς το παρόν τουλάχιστον.

Μετά τον διευθυντή του τμήματος μεταδοτικών ασθενειών του ανώτατου ινστιτούτου υγείας, Τζιοβάνι Ρέτσα, πήρε σειρά η Σάντρα Τζάμπα, γραμματέας του υπουργείου υγείας, η οποία υποστήριξε ότι «βλέπω πολύ δύσκολο να επιστρέψει το ποδόσφαιρο και δεν θεωρώ προτεραιότητα αυτό το ντιμπέιτ: Πιστεύω ότι μπορούμε να απαρνηθούμε τον αθλητισμό για ακόμα ένα μήνα».

Σύμφωνα, μάλιστα, με την Σάντρα Τζάμπα, «ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα μόνο όταν θα είναι απόλυτα ασφαλής και αυτό θα γίνει όταν θα υπάρχει εμβόλιο κατά του ιού Covid-19. Δεν θεωρώ καταστροφικό να περιμένουμε ακόμα έναν μήνα. Αν μετά οι σύλλογοι θεωρούν ότι μπορούν να οργανωθούν αγώνες, θα αξιολογηθούν οι προτάσεις. Εγώ θα έλεγα όχι, αλλά δεν θα πάρω εγώ την απόφαση».

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Κορωνοϊός – Serie A: «Aπίθανο να γίνουν αγώνες τον Μάιο – Χωρίς εμβόλιο δεν έχει οπαδούς» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top