ΥΓΕΙΑ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Συγκλονίζει γιατρός που αποθεραπεύτηκε μετά από 16 ημέρες - Όνειρο γλυκό να ξυπνώ με την οικογένειά μου

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Συγκλονίζει γιατρός που αποθεραπεύτηκε μετά από 16 ημέρες - Όνειρο γλυκό να ξυπνώ με την οικογένειά μου

Το να ξυπνώ σπίτι μου με την οικογένειά μου, είναι ένα γλυκό όνειρο, δήλωσε ο γιατρός Μπερκ Χουνέρ, ο οποίος μετά από 16 ημέρες νοσηλείας για τον κορωνοϊό, πήρε εξιτήριο.

Η ανάρτηση του γιατρού κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικών δικτύωσης και των τ/κ ΜΜΕ, ενώ συνεχίζονται οι δηλώσεις και τα σχόλια για το κατά πόσο στα κατεχόμενα πρέπει να περάσουν στο στάδιο της επαναλειτουργίας κάποιων επιχειρήσεων και χώρων εργασίας που είναι τώρα κλειστά, στο άμεσο χρονικό διάστημα.
 
Είναι μεγάλη επιτυχία των «σούπερ ιατρικών μας ομάδων» η διαχείριση του πολέμου ενάντια στον κορωνοϊό, πρόσθεσε στην ανάρτησή του ο δρ Χούνερ ευχαριστώντας όλους όσοι τον βοήθησαν κατά την διάρκεια της νοσηλείας του στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας τους οποίους αναφέρει έναν έναν ονομαστικά. «Αυτό δεν το λέω σαν γιατρός, αλλά σαν ένας ασθενής που νίκησε τον κορωνοϊό». Με τέτοια ιατρική ομάδα όλη η «τδβκ», όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος, πρέπει να είναι ήσυχη, «είμαστε σε καλά χέρια».
 
Ανάφερε επίσης ότι και η σύζυγός του είχε ασθενήσει, αλλά πέρασε πολύ ελαφριά την ασθένεια.
 
Στο μεταξύ, ο «δήμαρχος» Τρικώμου ανέφερε ότι μετά τον εντοπισμό δύο ασθενών με κορωνοϊό στην περιοχή,έκλεισαν τα δύο παντοπωλεία που διέθετε το ζεύγος και εντοπίστηκαν 21 άτομα με τα οποία ήρθαν σε επαφή τις τελευταίες ημέρες. Τους έγινε το τεστ PCR και περιμένουν τα αποτελέσματα, πρόσθεσε.
 
Αρνητικά είναι και τα πρώτα αποτελέσματα των μελών του ιατρικού προσωπικού που είχε έρθει σε επαφή με το ζεύγος στο νοσοκομείο της κατεχόμενης Αμμοχώστου όπου νοσηλεύθηκαν για κάποιες μέρες, σύμφωνα με τον αρχίατρο του νοσοκομείου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top