ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ποιά τα αποτελέσματα από εξετάσεις για κορωνοϊό σε 902 επαγγελματίες υγείας

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ποιά τα αποτελέσματα από εξετάσεις για κορωνοϊό σε 902 επαγγελματίες υγείας

Αρνητικά στον COVID-19 είναι μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα των εξετάσεων για 902 επαγγελματίες υγείας του ΟΚΥπΥ, από σύνολο 3,125 δειγματοληψιών.

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ Πάμπος Χαριλάου, σήμερα έγιναν 1,036 δειγματοληψίες από το προσωπικό του οργανισμού από τις οποίες 344 αφορούσαν το ΓΝ Λευκωσίας, 99 το Μακάρειο Νοσοκομείο, 207 το ΓΝ Λεμεσού, 178 το ΓΝ Πάφου, 120 το ΓΝ Λάρνακας, 47 το ΓΝ Αμμοχώστου και 41 το νοσοκομείο Τροόδους.

Από σύνολο 3,125 δειγμάτων, πρόσθεσε, έχουν βγει τα αποτελέσματα για 902 επαγγελματίες υγείας, τα οποία είναι αρνητικά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE