Κανένα θετικό κρούσμα στα κατεχόμενα το Σάββατο 18/4

Κανένα θετικό κρούσμα στα κατεχόμενα το Σάββατο 18/4

Κανένα θετικό κρούσμα δεν εντοπίστηκε στα κατεχόμενα το Σάββατο 18/4 από 274 διαγνωστικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε δήλωσή του στο παράνομο μπαϊράκ ο  λεγόμενος «υπουργός υγείας», ανέφερε ότι σήμερα διενεργήθηκαν 274 τεστ και δεν υπάρχει νέο επιβεβαιωμένο περιστατικό κορωνοϊού.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι 108.

Οι εξετάσεις των επαφών τριών ασθενών οι οποίοι εντοπίστηκαν χθες είναι αρνητικές, είπε.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE