ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Covid-19 & Αθλητισμός» με επτά καταξιωμένους ομιλητές

Διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Covid-19 & Αθλητισμός» με επτά καταξιωμένους ομιλητές

Το σεμινάριο διοργανώνεται από το σωματείο Cyprus Handball Club, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης

Επτά καταξιωμένοι επαγγελματίες από διάφορους χώρους του αθλητισμού, θα αποτελέσουν τους ομιλητές του Online Σεμιναρίου «Covid-19 & Αθλητισμός», που θα διεξαχθεί το τετραήμερο 22-25 Απριλίου 2020. Το σεμινάριο διοργανώνεται από το σωματείο Cyprus Handball Club και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης.

Το σεμινάριο θα φιλοξενηθεί στην πλατφόρμα Zoom και η συμμετοχή για το κοινό είναι δωρεάν. Απευθύνεται σε αθλητές, προπονητές, παράγοντες του αθλητισμού και όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το πώς επηρέασε η παγκόσμια πανδημία τον αθλητισμό.

 

Οι ομιλίες θα διεξαχθούν σε τέσσερις μέρες.

 

Την Τετάρτη 22 Απριλίου μεταξύ 18:30 και 19:30 η Δρ. Ανθή Ξενοφώντος, Λέκτορας Kινησιολογίας, θα αναπτύξει το θέμα «Covid-19 και Αθλητισμός: Μια επιστημονική προσέγγιση του σήμερα, στον παγκόσμιο αθλητισμό».

 

Την Πέμπτη 23 Απριλίου θα λάβουν χώρα τρεις ομιλίες μεταξύ 18:30 και 20:00. Αρχικά η Θάλεια Παναγή, Αθλητική Ψυχολόγος, θα μιλήσει για τις «ψυχολογικές συνέπειες στους αθλητές κατά τη διάρκεια της περιόδου περιορισμού τους στο σπίτι». Ακολούθως η Εύη Κυριακίδου, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος & Αθλητικός Διατροφολόγος, θα αναφερθεί στο θέμα «αθλητές σε καραντίνα, διατροφικές ανησυχίες». Τέλος, ο Ηλίας Μάντζος, Γυμναστής και Προπονητής, θα μιλήσει για «μεταβολές αποπροπόνησης (detraining) και συντήρηση των αθλητών κατά την παραμονή τους στο σπίτι».

 

Την Παρασκευή 24 Απριλίου ο Δρ. Χρίστος Κοτζαμανίδης, ομότιμος καθηγητής Σ.Ε.Φ.Α.Α Θεσσαλονίκης, θα αναπτύξει μεταξύ 18:30 και 20:00 την «προπόνηση της εκρηκτικότητας. Σύγχρονες τάσεις».

 

Τέλος, το Σάββατο 25 του μήνα, μεταξύ 18:30 και 19:30, αρχικά ο Κώστας Επαμεινωντίδης, Αθλητικός Φυσικοθεραπευτής, θα αναφερθεί στις «νέες τεχνικές αποκατάστασης» και η Ραμόνα Παπαϊωάννου, πρωταθλήτρια Κύπρου στα αγωνίσματα 100μ & 200μ, θα μιλήσει για τις «επιδράσεις της πανδημίας στους πρωταθλητές υψηλού επιπέδου».

 

Το link του σεμιναρίου στην πλατφόρμα Zoom είναι η εξής: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0qduGhqj0qHdYyL3Cn23tgpNt7YYJmJBDI?fbclid=IwAR2qmIWRYbXcUIGnW2vl3TUI0d4XXCdOWbqIDFaRnQW8gZ7–Hg5PqjHBs4

 

Για περισσότερες πληροφορίες στο link: https://cyprushandballclub.com/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%84%cf%85%ce%b1%ce%ba%cf%8c-%cf%83%ce%b5%ce%bc%ce%b9%ce%bd%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%bf-covid-19-a%ce%b8%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%80/

 

The post Διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Covid-19 & Αθλητισμός» με επτά καταξιωμένους ομιλητές appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top