ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Πίρλο στοχεύει απευθείας σε πάγκο πρώτης ομάδας!

Ο Πίρλο στοχεύει απευθείας σε πάγκο πρώτης ομάδας!

Κατευθείαν στα βαθιά θέλει να δοκιμάσει τον εαυτό του ο Αντρέα Πίρλο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφέρεται να προπονήσει την ομάδα Νέων, ακόμη και της Γιουβέντους.

Έζησε τεράστιες στιγμές ως ποδοσφαιριστής, πάντα στο κορυφαίο επίπεδο και θέλει να βιώσει ανάλογες στιγμές και ως προπονητής. Ο Αντρέα Πίρλο έχει εκφράσει από καιρό τις βλέψεις του για μια προπονητική καριέρα, έχοντας για μέντορες τους Αντόνιο Κόντε και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στα τελειώματά του στη Γιουβέντους, αλλά δεν προτίθεται να ακολουθήσει τον ομαλό δρόμο ανέλιξης.

Σε συνέντευξή του στο Instagram, ο πάλαι ποτέ μαέστρος των ιταλικών γηπέδων ξεκαθάρισε την πρόθεση του να αρχίσει απευθείας σε πάγκο επαγγελματικής ομάδας, «σνομπάροντας» το ενδεχόμενο μιας πρώτης θητείας σε ομάδα Νέων.

«Τείνω περισσότερο στις ομάδες ανδρών, όχι στις νέων. Χρειάζομαι να έχω συγκεκριμένους στόχους. Θέλω να νιώθω την ανδρεναλίνη του αγώνα, στη νίκη και στην ήττα, αυτή την ευθύνη. Δεν πιστεύω ότι μου ταιριάζουν, δεν θα ήταν κάτι που θα απολάμβανα. Θα προτιμούσα να ξεκινήσω από μία επαγγελματική ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Ο Πίρλο στοχεύει απευθείας σε πάγκο πρώτης ομάδας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top