ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ – Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι: Πάολο Ζόρζε (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ – Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι: Πάολο Ζόρζε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ τη χρονιά 2009 και σίγουρα ήταν ένας ποδοσφαιριστής που δεν… ξεχνιέται εύκολα, καθώς έδειξε πόσο ποιοτικός ήταν.

Έπαιξε με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα μέχρι το 2012, πριν πάει στην Ανόρθωση. Στην «Κυρία» έμεινε μέχρι το 2014, και έκλεισε την καριέρα του στο νησί μας και τη Δόξα, το 2015.

Ο λόγος για τον Πάολο Ζόρζε, ένα κεντρικό αμυντικό που αν πεις σε κάποιο ποιο είναι το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό, σίγουρα, θα βγει… εκτός συνόρων.

Ήταν 3/4/2012, όταν ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωνε το «τρελό» του ταξίδι στους «8» τους Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία και το Σαντιάγο Μπερναμπέου, χάνοντας με 5-2, αλλά αυτό ουδεμία σημασία μετά την… ξέφρενη του πορεία.

Στο 60′ ο Πορτογάλος, σε μια φάση που προσπάθησε να σταματήσει τον συμπατριώτη του, Κριστιάνο Ρονάλντο, έπεσε με τα μούτρα στην πλάτη του Μποαβεντούρα και έχασε 3 δόντια!

Ο Πάολο Ζόρζε, όμως, ήταν τόσο δυναμικός αμυντικός, που συνέχισε και ολοκλήρωσε το ματς, σαν να μην συνέβη τίποτα.

Θυμηθείτε τη φάση:

**Μια νέα στήλη εγκαινιάζει η σελίδα μας με στιγμές που έμειναν χαραγμένες στο μυαλό μας από παίκτες που έγραψαν ιστορία στα κυπριακά γήπεδα. «Αναμνήσεις» είναι η ονομασία της στήλης και μέσα από αυτή θυμόμαστε το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό με το άκουσμα ενός ονόματος!

The post ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ – Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι: Πάολο Ζόρζε (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top