ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανικός «εμφύλιος» για Μπρόζοβιτς!

Ισπανικός «εμφύλιος» για Μπρόζοβιτς!

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Ρεάλ όσο και της Μπαρτσελόνα ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου και δεν αποκλείεται οι δύο ισπανικές ομάδες να δώσουν “μάχη” για την απόκτηση του Κροάτη χαφ της Ίντερ.

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το ποδόσφαιρο και θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν συνέπειες για τις ομάδες από την πανδημία, αλλά τα μεταγραφικά πλάνα δεν φαίνεται πως αλλάζουν, ακόμα κι αν χρειαστεί να πέσουν οι οικονομικές απαιτήσεις. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη “Mundo Deportivo” που επικαλείται και ρεπορτάζ της κροατικής ιστοσελίδας “Sportske Novosti”, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς.

Ο 27χρονος μέσος της Ίντερ πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τρία γκολ και πέντε ασίστ σε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Η επικείμενη αποχώρηση του Ιβάν Ράκιτιτς από την Μπαρτσελόνα, σε συνδυασμό με την αναζήτηση ενός παίκτη για τη μεσαία γραμμή των διοικούντων τη Ρεάλ, φέρνει στο προσκήνιο την περίπτωση του διεθνή Κροάτη για τις δύο ομάδες, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν “μάχη” για την απόκτησή του.

Ωστόσο, δεν… τρέχουν μόνες, αφού ενδιαφέρον έχουν δείξει κι η Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν, οι οποίες αναζητούν μία ποιοτική λύση για το κέντρο. Βέβαια, για να προχωρήσει η μεταγραφή του Μπρόζοβιτς θα πρέπει να ικανοποιηθεί και η Ίντερ, αφού έχει συμβόλαιο με τους “νερατζούρι” μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Μάλιστα, οι Μιλανέζοι δεν είναι κι ιδιαίτερα ζεστοί στην παραχώρησή του, αφού αποτελεί πολύτιμο παίκτη στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε.

Πηγή: Sport24.gr

The post Ισπανικός «εμφύλιος» για Μπρόζοβιτς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ελεύθεροι οι 2 από τους 8 – Αναμένεται να ασκήσει έφεση ο ένας

Σφοδρές αναταράξεις σε πτήσεις: Πόσο συχνά συμβαίνουν και τι τις προκαλεί - Βίντεο

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Τα συμπεράσματα του ΟΚΥπΥ για το παιδί που έχασε την όραση του λόγω λέιζερ - «Μπορεί να καταστούν πολύ βλαβεροί για την υγεία οι φακοί»

Αικατερίνη Χριστοδουλίδη: Η κόρη του Προέδρου αποφοίτησε και ο ίδιος ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top