ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το πρωτάθλημα στην Ολλανδία δεν θα συνεχιστεί, αλλά ποιος θα είναι πρωταθλητής;

Το πρωτάθλημα στην Ολλανδία δεν θα συνεχιστεί, αλλά ποιος θα είναι πρωταθλητής;

Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες (21/04) για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, ανακοίνωσε την διακοπή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας έως την 1η Σεπτεμβρίου!

Αυτό σημαίνει πως η Eredivisie ολοκληρώνεται… άδοξα για φέτος και πλέον η Λίγκα και η Ομοσπονδία της χώρας καλούνται να πάρουν πολύ σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις ομάδες.

Ποιος θα είναι πρωταθλητής; Ποιες ομάδες θα πάρουν μέρος στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις; Τι θα γίνει με προβιβασμούς και υποβιβασμούς;

Την προσεχή Παρασκευή αναμένεται η πρώτη σύσκεψη ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές ώστε να γίνει προσπάθεια να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα, αλλά και να εξακριβωθούν οι συνέπειες της οριστικής διακοπής.

Τι θα γίνει, λοιπόν, στην Ολλανδία;

-Η μεγάλη κατηγορία θα διεξαχθεί του χρόνου με 20 ομάδες; Αυτό θα σημαίνει ότι Ντεν Χάαγκ και Βάαλβαϊκ δεν θα υποβιβαστούν, ενώ η Κάμπουρ και η Ντε Γκράαφσαπ, οι δύο ομάδες που ήταν στις πρώτες θέσεις της δεύτερης κατηγορίας, θα ανέβουν ώστε η σεζόν 2020-21 να έχει 20 ομάδες στην Eredivisie. Σε αυτό το σενάριο, όλα δείχνουν την ανάδειξη του Άγιαξ ως πρωταθλητή.

-Θα ακυρωθεί η φετινή σεζόν; Αυτό θα σημάνει ότι δεν θα υπάρξει πρωταθλητής, ούτε ομάδες που θα υποβιβαστούν και θα προβιβαστούν. Σαν να μην έγινε η σεζόν ως την διακοπή της.

-Θα κριθεί η σεζόν μέχρι το χρονικό σημείο της διακοπής; Μετά τις 25 αγωνιστικές ο Άγιαξ ήταν στην πρώτη θέση με 56 βαθμούς. Τους ίδιους βαθμούς είχε και η Άλκμααρ, αλλά ο «Αίαντας» υπερτερούσε στη διαφορά των γκολ. Αυτό το σενάριο θα σημάνει την ανάδειξη του Άγιαξ ως πρωταθλητή, ενώ Ντεν Χάαγκ και Βάαλβαϊκ, που ήταν οι δύο τελευταίες της βαθμολογίες μέχρι τη στιγμή της διακοπής θα πέσουν στην δεύτερη κατηγορία.

Πηγή: Sdna.gr

The post Το πρωτάθλημα στην Ολλανδία δεν θα συνεχιστεί, αλλά ποιος θα είναι πρωταθλητής; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top