ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: Πλησιάζουμε το στόχο - Συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: Πλησιάζουμε το στόχο - Συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα

Με ανάρτηση του στο twitter πριν από λίγο, ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου μοίρασε ξανά συγκρατημένη αισιοδοξία στη μάχη κατά της πανδημίας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μέρα με τη μέρα πλησιάζουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τον περιορισμό των κρουσμάτων όμως πρόσθεσε πως ακόμη δεν έχουμε φθάσει στο τέλος.

Παρά τα πολύ καλά δείγματα της τελευταίας εβδομάδας, οι δηλώσεις τόσο της επιδημιολογικής ομάδας όσο και του αρμόδιου Υπουργού τονίζουν πως δεν υπάρχει χώρος για χαλάρωση και εφησυχασμό καθώς για να μην υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων -και για να μην πάει στράφι η τιτάνια προσπάθεια που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα- επιβάλλεται να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα αυτοπροστασίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE