ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν θέλει να φέρει Κύπρο μόνο τον Ροζ – Γράφουν για ακόμη έναν παίκτη που έκανε εντυπωσιακή σεζόν

Δεν θέλει να φέρει Κύπρο μόνο τον Ροζ – Γράφουν για ακόμη έναν παίκτη που έκανε εντυπωσιακή σεζόν

Τα τελευταία 24ωρα πληροφορίες και ρεπορτάζ φέρουν τον Λίντσεϊ Ροζ του Άρη Θεσσαλονίκης να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ.

Το απόγευμα της Πέμπτης (23-04-2020) η Ελλαδική ιστοσελίδα gazzetta.gr αναφέρει ότι ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του Άρη Θεσσαλονίκης είναι στα υπόψιν του ΑΠΟΕΛ.  Πρόκειται για τον Μπρούνο Γκάμα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: 

«Εκτός του Λίντσεϊ Ροζ για τον οποίον ο ΑΠΟΕΛ σκοπεύει να καταθέσει επίσημη πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του, η κυπριακή ομάδα εκδήλωσε ενδιαφέρον και για τον Μπρούνο Γκάμα του οποίου το συμβόλαιο λήγει στα τέλη Ιουνίου.

Φαίνεται ότι δύο πρωτοκλασάτοι παίκτες του Άρη βρίσκονται στο αγωνιστικό πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο Έλληνας προπονητής του ΑΠΟΕΛ θέλει διακαώς την απόκτηση του Λίντσεϊ Ροζ και προς αυτήν την κατεύθυνση προβλέπεται να κατατεθεί πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν όμως ότι εκδηλώθηκε ενδιαφέρον και για τον Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έκανε ιδιαίτερα εντυπωσιακή σεζόν φέτος, το συμβόλαιό του με τους «κίτρινους» λήγει στα τέλη του Ιούνη και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείο επαφής με τον Άρη στις συζητήσεις που έγιναν για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο ΑΠΟΕΛ ο οποίος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον Πορτογάλο παίκτη, περιέγραψε το πλαίσιο στο οποίο μπορεί να κινηθεί σε οικονομικό επίπεδο και προφανέστατα επιδιώκει τη συνεργασία μαζί του».

The post Δεν θέλει να φέρει Κύπρο μόνο τον Ροζ – Γράφουν για ακόμη έναν παίκτη που έκανε εντυπωσιακή σεζόν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top