ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 152 γιατροί και νοσηλευτές ζητούν το άνοιγμα των Εκκλησιών - ‘Δεν αποδεικνύεται ότι η Θεία Κοινωνία μεταδίδει ιούς’

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 152 γιατροί και νοσηλευτές ζητούν το άνοιγμα των Εκκλησιών - ‘Δεν αποδεικνύεται ότι η Θεία Κοινωνία μεταδίδει ιούς’

Την επαναλειτουργία των εκκλησιών ζητούν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας 152 γιατροί και νοσηλευτές, υποστηρίζοντας μάλιστα, πως εφαρμόστηκαν δύο μέτρα και δύο σταθμά όσον αφορά επαγγελματικά υποστατικά που λειτουργούν όπως φούρνοι κ.ά.

Οι συνυπογράφοντες την επιστολή υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει στη βιβλιογραφία οποιοδήποτε επιστημονικό άρθρο, μελέτη ή έρευνα που να αποδεικνύει ότι με τη Θεία Κοινωνία μεταδίδονται μικρόβια και ιοί. Αναφέρουν, επίσης, πως τους ξενίζει η απόφαση για απαγόρευση προσέλευσης πιστών στους ιερούς ναούς, εφόσον διαπιστώνουν ότι οι επιχειρήσεις που παρέμειναν ανοικτές δεν πουλούν μόνο τα άκρως απαραίτητα για τη ζωή και φέρουν τα εξής παραδείγματα:

--Οι φούρνοι, σε έναν εκ των οποίων εντοπίστηκαν πρόσφατα 26 κρούσματα δεν πωλούν μόνο τα απαραίτητα (π.χ. ψωμί, γάλα), αλλά και πολλά άλλα μη απαραίτητα (π.χ. γλυκά, σοκολάτες, καφέδες κ.λπ.).
--Οι επιχειρήσεις που παραδίδουν καφέδες και συνοδευτικά σνακς.
--Οι επιχειρήσεις που παραδίδουν ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.λπ.

Μέσω της επιστολής υποδεικνύεται πως όπως καλώς υπάρχει πρόνοια για τη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων, έτσι ακριβώς θα πρέπει να ληφθεί πρόνοια και για την πνευματική και ψυχική τροφή και υγεία των πολιτών, μέσω της δυνατότητας προσέλευσης στους ιερούς ναούς και μετοχή στη Θεία Κοινωνία, για όσους το επιθυμούν, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα.

--Με τη λειτουργία όσων πιο πολλών ναών, τόσο θα διευκολυνθεί η προαναφερθείσα διαδικασία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top